kladionice
kladionice

kladionice

@stico18943

Поздрав свима, представљам сајт https://kladionice.tv/, нудимо да се кладите на спорт у најбољим агрегаторима. Како и где се кладити на спорт и како зарадити на тачним предвиђањима
Постоји много врста опклада. Пре свега, треба да одлучите шта вам је приоритет: интуиција заснована на променама у кладионичарским квотама, или познавање односа у тиму, форме спортиста и тренутног стања у лиги или шампионату. Најбоља опција за клађење је легална кладионичарска компанија која је дуго на тржишту и има позитивне критике и високу позицију.

Ако сте одлучни да покушате да зарадите на спортском клађењу, онда ћете морати да посветите бар неколико сати дневно овој активности. Ово време вреди потрошити на проучавање редова за догађаје, прогнозе за мечеве и турнире, обраду информација и праћење вести о тимовима и играчима у спортовима на које сте изабрали да се кладите.

На шта се кладити у спорту
Опције - много. Али ипак вреди научити главне опкладе на догађаје и њихову терминологију. Тако ће вам бити лакше да правите тачне и проверене прогнозе у будућности.

Резултат утакмице: победа једног од тимова или реми.
Двоструки исход: резултат меча који се не рачуна као нерешен резултат.
Укупан број постигнутих голова: број постигнутих голова на утакмици. Опклада може бити или за целу игру или за појединачну опкладу. Уобичајена ознака за збројеве је ТО 2 (на утакмици ће бити постигнуто више од два гола). Али могу бити делимични ТО од 2,5 (на мечу ће бити постигнуто више од три гола). Код појединачних зброја, опкладе се прихватају на један од тимова по истом принципу.

image